Transport

Vakkundig transport van bomen en planten

Internationaal bomentransport

Het transport van uw bomen en planten wordt vanaf het prilste begin, letterlijk in goede banen geleid. Het begint al bij het eerste contact; hier stemmen we het transport direct af op al uw wensen; om zo direct de juiste stappen te ondernemen. We zijn in bezit van trailers met laadkraan, waarmee we de mogelijkheid hebben om zelf te laden en te lossen. Zelfs het aanpoten van bomen behoort tot onze mogelijkheden. Ook beschikken onze trucks over een traceersysteem. Hierdoor kunnen we u exact op de hoogte houden over de status van uw transport.

Groen transport

Om overtollige kosten en CO2 uitstoot te besparen, werken we graag zo efficiënt mogelijk. Het is daarom ook mogelijk om transport te combineren. Zodra u een opdracht aan ons doorgeeft, ervaart u direct het verschil: We hebben ervaren medewerkers en inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in het transporteren van bomen en planten. Hierdoor zijn we uitgegroeid tot een betrouwbaar transportbedrijf voor kwekers en tuincentra.

Onze bestemmingen

We vertrekken dagelijks naar diverse bestemmingen in Europa.

Nederland

Belgie

Luxemburg

Duitsland

Denemarken

Oostenrijk

Scandinavië

Frankrijk

Zwitserland

Polen

Italië

Officieel transporteur van Floriade 2022

Hendriks Green logistics is officieel transporteur voor de Floriade van 2022. Al sinds 2017 leveren we jaarlijks meer dan 3000 bomen aan de Floriade in Almere.

Ons bedrijf

Maak kennis met Hendriks green logistics. We zijn een betrouwbaar en ervaren familiebedrijf in Opheusden. Onze specialiteit is het vervoeren van bomen en planten door heel Europa. Dat we al doen sinds 1999. We beschikken over een eigen greenpoint, wagenpark, werkplaats en ervaren chauffeurs. Ook houden we van heldere communicatie en duidelijke afspraken met de klant en opdrachtgever.

Onze specialiteit

Al sinds 1999 vervoeren we planten en bomen door heel Europa. Voornamelijk voor kwekers en tuincentra, maar ook voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren. Uw transport is ten allen tijde goed geregeld en in de juiste handen. Vanaf het begin tot het lossen van de lading bij de klant is Hendriks Green Logistics uw ideale partner.

Uw transport goed geregeld

Het transport graag van a tot z geregeld? Hendriks Green Logistics helpt u graag! Bij ons wordt uw transport uitstekend verzorgd. We zijn betrouwbaar, ervaren en komen graag met creatieve oplossingen, alles zodat het transport vlekkeloos verloopt.

Offerte opvragen

© Copyright 2024 Hendriks Green Logistics | Stylemaster