Greenpoint

Gecombineerd transport

Combineer transport met Greenpoint

Voor maximale efficiëntie heeft Hendriks Green Logistics een eigen Greenpoint. Op dit zogenaamde “greenpoint” worden bomen en planten van verschillende opdrachtgevers verzameld, om zo gezamenlijk te vervoeren. Zo besparen we op overtollige kosten en reduceren we de CO2 uitstoot van onze trucks tot een minimum. Zodra uw bomen of planten arriveren bij het greenpoint, zijn deze bij ons in goede handen. Om beschadigingen te voorkomen, wordt het laden- en lossen met uiterste precisie en enkel door ervaren professionals uitgevoerd.

Onze bestemmingen

We vertrekken dagelijks naar diverse bestemmingen in Europa.

Nederland

Belgie

Luxemburg

Duitsland

Denemarken

Oostenrijk

Scandinavië

Frankrijk

Zwitserland

Polen

Italië

Ons bedrijf

Maak kennis met Hendriks green logistics. We zijn een betrouwbaar en ervaren familiebedrijf in Opheusden. Onze specialiteit is het vervoeren van bomen en planten door heel Europa. Dat we al doen sinds 1999. We beschikken over een eigen greenpoint, wagenpark, werkplaats en ervaren chauffeurs. Ook houden we van heldere communicatie en duidelijke afspraken met de klant en opdrachtgever.

Onze specialiteit

Al sinds 1999 vervoeren we planten en bomen door heel Europa. Voornamelijk voor kwekers en tuincentra, maar ook voor bedrijven en overheidsinstellingen. Uw transport is ten allen tijde goed geregeld en in de juiste handen. Vanaf het begin tot het lossen van de lading bij de klant is Hendriks Green Logistics uw ideale partner.

In goede handen

Zodra uw bomen of planten bij ons greenpoint arriveren, nemen onze professionals gelijk de zorg hiervan over. We doen er alles aan om zowel uw product als het transport tot in de puntjes te verzorgen. Niet voor niets zijn we een transportbedrijf met groene vingers.

Offerte opvragen

© Copyright 2024 Hendriks Green Logistics | Stylemaster