Over ons

Leuk om kennis te maken

Hendriks Green Logistics

Hendriks Green Logistics bestaat uit een team van meer dan 20 specialisten. Samen maken we het transport van uw bomen en planten naar vrijwel elke bestemming in Europa mogelijk. U vindt ons op een goed bereikbaar industrieterrein, vlak langs de A15 in Opheusden. Ons arsenaal bestaat uit meer dan 15 trucks en een BE-combi. De trucks gebruiken we vooral voor de eenvoudig bereikbare eindbestemmingen, terwijl de BE-Combi zich perfect leent om op lastig bereikbare bestemmingen toch grote en kleine bomen af te leveren. U hoort het al! Graag denken we in oplossingen van klein tot groot met u mee.

Ons totaalconcept

Hendriks biedt u een compleet totaalconcept. We denken in oplossingen en ontzorgen vanaf het eerste contact tot het laden en lossen van uw bomen en planten.

Onze missie

Onze missie is om zo efficiënt mogelijk uw bomen en planten door heel Europa te vervoeren. Deze werkwijze werkt kostenbesparend voor onze klant, en uitstoot-besparend voor onze trucks.

Historie

Sinds 1999 vervoeren we groen door heel Europa. Ooit begonnen met één truck en twee trailers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bloeiende organisatie met meer dan 20 werknemers.

Onze kracht

Centraal in Opheusden (Neder-Betuwe), het grootste laanboomcentrum van Europa, vindt u Hendriks Green Logistics. Onze kracht is onze kennis en ervaring in het transporteren van groen.

Eco-vriendelijk

We proberen zoveel mogelijk om CO2 uitstoot tot een minimum te beperken. Daarom combineren we transport zo efficiënt mogelijk en volgen onze chauffeurs regelmatig trainingen en cursussen.

Onze passie

Al jarenlang delen we een passie voor groen en transport. Hendriks Green logistics combineert deze passie in een prachtig totaalconcept. En dat in het hart van het grootste laanboomcentrum van Europa!

Ontmoet ons team

Henk Hendriks

Algemeen directeur

Marianne Hendriks

Directie

Krijn Kuijper

Logistiek planner

Dirk van de Ven

Logistiek planner

Robbert Huurman

Logistiek planner

Johan Rijksen

Logistiek coördinator

Mirjam van Brenk

Administratie

Chantal Dirksen

Administratie

Ortje van Tuijl

Administratie

© Copyright 2024 Hendriks Green Logistics | Stylemaster